Successos

Explotades sexualment i amenaçades amb vudú

L’Audiència de Madrid jutjarà dimarts quatre membres d’una suposada organització nigeriana que es dedicava a l’explotació sexual de dones d’aquest país a l’Estat espanyol. Una de les joves sotmeses va ser enviada a un club nocturn de Lloret de Mar on l’obligaven a prostituir-se. Havia de treballar cada dia de les sis de la tarda a les sis de la matinada. La dona va ser alliberada per la policia el mes de juny del 2015. La víctima va explicar que tant ella com altres dones eren sotmeses a rituals de vudú per amenaçar-les, tenir-les atemorides i mantenir-les sota el control de l’organització. “Les dones no van tenir cap altra opció que prostituir-se per pagar el seu deute, que augmentava perquè també havien de pagar per l’allotjament i la manutenció”, assegura el fiscal en el seu escrit. L’acusació particular sosté que els sospitosos s’aprofitaven que les noies eren menors d’edat, així com “de la seva immaduresa i precarietat econòmica” per fer-los “falses promeses de feina a Europa”. També els prometien que es casarien amb “homes de raça blanca i així tenir un futur millor”.

Per aquests fets, el fiscal sol·licita una pena de 43 anys de presó i deu més de llibertat vigilada per a cada un dels quatre acusats. A més, sol·licita que paguin una indemnització de 75.000 euros a les tres víctimes pel dany moral que van causar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia