Successos

Tres detinguts per robatoris en botigues

La Policia Municipal de Girona els va enxampar poc després dels furts

La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts dues dones de 25 i 45 anys i un home de 49 per haver robat en botigues de la ciutat. Uns agents que feien tasques de seguretat de paisà van veure una de les detingudes que caminava amb dues bosses de plàstic plenes de roba. Els efectius es van identificar com a policies i li van demanar que ensenyés el contingut de les bosses. Aleshores, va reconèixer que havia sostret els efectes que portava. Duia peces de dos comerços per valor de 151,93 euros i 129,75 euros, respectivament. Els mateixos agents van localitzar al cap de pocs minuts una altra de les detingudes, que s’amagava en un camí i duia roba sota els braços. La dona també va confessar que s’havia endut els objectes d’una botiga. Les peces tenien un valor de 142,45 euros i la part on es col·loca l’alarma danyada.

La darrera detenció es va fer arran de l’alerta rebuda a la central de comandament del cos. Els agents van ser avisats d’un robatori en un altre negoci i els van facilitar la descripció de l’autor. Llavors, passava un autobús i els agents van veure un home que corresponia a les dades facilitades. Per enxampar-lo, es van dirigir a la parada següent i van accedir al vehicle. Li van demanar que sortís per comprovar les bosses que duia. Portava roba per valor de 129,93 euros amb les alarmes posades. També va admetre que l’havia robat. A tots tres se’ls va detenir per delictes lleus de furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia