Successos

S’enfronta a 28 anys per delicte sexual a Blanes

Un acusat s’enfronta a 28 anys de presó per haver violat repetidament un nen de 15 anys a Blanes (Selva) i estar tres anys fent servir perfils falsos o amenaçant-lo a través de les xarxes socials per aconseguir que li enviés fotografies i vídeos pornogràfics.

La fiscalia sosté que l’acusat va contactar amb la víctima a través de tres identitats, entre les quals la seva real, i va aconseguir que el nen li enviés fins a 250 fotos i dos vídeos de contingut sexual en els quals apareixia ell mateix, sol o amb familiars menors d’edat i discapacitats, despullats. “Amenaçava el menor amb publicar les fotografies o li enviava regals per guanyar-se la seva confiança”, descriu l’acusació pública. Així, va aconseguir que la víctima accedís a quedar amb ell a Blanes. El processat va llogar un apartament i, segons el fiscal, va mantenir relacions sexuals plenes amb el menor en cinc dies diferents. “Aquests contactes sexuals també van ser gravats per l’acusat”, exposa la fiscalia. A finals del 2015, els pares del menor van descobrir-ho tot i ho van denunciar. Quan la policia va detenir el sospitós, li van trobar fins a 40.889 fotografies i 87 vídeos de menors.

Judici ajornat

L’Audiència de Girona havia de jutjar l’acusat aquest dimecres, però el judici s’ha ajornat fins a final d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia