Successos

Mor una conductora en un xoc frontal a l’AP-7, a Sarrià

La víctima, de 24 anys i veïna de Santa Coloma de Farners, circulava en sentit contrari

Els dos ocupants del cotxe amb qui va impactar van resultar ferits

Un fatídic accident de trànsit va tenir lloc diumenge a l’autopista AP-7, a l’altura de Sarrià de Ter, on va morir una noia de 24 anys de Santa Coloma de Farners. Els serveis d’emergències van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a mitjanit. Els Mossos d’Esquadra –que van obrir una investigació sobre les circumstàncies del sinistre– van comprovar que la víctima havia circulat uns 10 km en direcció contrària. Durant el recorregut, va acabar col·lidint frontalment amb un altre vehicle, que anava en sentit sud. La veïna de Santa Coloma va perdre la vida com a conseqüència de la topada, que es va desencadenar al punt quilomètric 58; i els dos ocupants de l’automòbil amb qui va impactar van resultar ferits de poca consideració i van ser traslladats al Trueta.

La víctima, que anava al volant d’un Renault Clio, circulava inicialment de manera correcta per l’AP-7, en direcció a Barcelona. Per causes que es desconeixen, però, quan estava a pocs metres del peatge de sortida de Fornells de la Selva, va fer mitja volta amb el cotxe a la mateixa calçada i va continuar el trajecte en sentit contrari. Arran dels fets es van activar set patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i els especialistes del servei de suport psicològic del SEM. La circulació es va restringir al tram de l’accident i s’hi va tornar a restablir pels volts de dos quarts de dues de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia