Successos

Han de buidar un tràiler accidentat a Riudarenes per treure’l del vial

Ahir a la una del migdia es va començar a retirar la càrrega d’un tràiler que dissabte passat va quedar encallat en voler fer marxa enrere en un revolt tancat de la GIV-5514, al seu pas per Riudarenes. El vehicle, que tallava la circulació, va quedar inclinat cap a un costat i amb els pneumàtics fregant el límit del ferm, que ha cedit una mica. Per evitar que caigui per un barranc el camió es va fixar amb un cable d’acer per immobilitzar-lo i poder treure’n la càrrega.

La tasca va ser complexa per la inclinació del vehicle, l’estretor de la carretera i la inestabilitat del ferm. Amb l’ajuda d’un toro mecànic, que en algun moment va haver de ser enretirat amb la grua perquè havia quedat encallat, es van anar recollint els palets que transportava el tràiler. Un cop va quedar recollit es va començar a enretirar el vehicle.

Aquest incident va deixar aïllats els veïns del nucli de l’Esparra després que la grua que havia d’apartar el camió quedés també embarrancada en un altre punt quan intentava arribar fins al tràiler. Els bombers van treballar per alliberar la grua i es va avisar un altre vehicle per remuntar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia