Successos

Detinguts dos sospitosos del cas Razzmatazz

No es van presentar a comissaria i els Mossos els van aturar a l’aeroport

Dos dels tres identificats per la presumpta violació en grup d’una menor a la sala Razzmatazz de Barcelona van ser detinguts ahir a l’aeroport de Barcelona. Durant el dia, els Mossos d’Esquadra van continuar interrogant testimonis i analitzen les imatges de les càmeres de seguretat per contrastar-les amb el relat de la denunciant, en un cas amb tres identificats però cap detingut ni causa judicial oberta. Fins al vespre. Estaven citats a comissaria a la tarda i no es van presentar. Els Mossos van descobrir que eren a l’aeroport a punt de marxar i allà els van detenir. Aquest suposat cas d’agressió sexual va passar divendres a la matinada, quan la menor, de 17 anys, va accedir a un reservat privat de la sala Razzmatazz en companyia d’un jove, moment en el qual va entrar un grup de nois i tres d’ells suposadament la van penetrar sense el seu consentiment, segons la denunciant.

El titular del jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona, que estava de guàrdia aquella nit, ha rebut l’informe mèdic de l’hospital Clínic –on la menor va ser atesa–, però això no obstant, el jutge no va obrir diligències en espera de l’atestat policial. Ahir al vespre, unes 200 persones es van concentrar davant la sala.

En un comunicat a Twitter, Razzmatazz afirma que ha posat “a disposició de les autoritats tots els mitjans necessaris per aclarir els fets” i hi afegeix: “Volem respectar la privadesa de la víctima i de la investigació.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia