Successos

Cotxe destruït a Olot per una crema de contenidors

Uns desconeguts van cremar, diumenge a la matinada a Olot, diversos contenidors amb el resultat d’un cotxe completament dsdtruït, al carrer Miquel Servet, i una façana afectada. Sembla ser que els autors dels fets van fer un periple entre el passeig de Barcelona i la falda del volcà Montolivet i que va durar una parell d’hores, entre les cinc i les set del matí. A part de cremar contenidors al passeig de Barcelona, a la cruïlla amb el carrer Nonet Escubós van ser objecte de la seva bretolada els que hi havia als carrers Torres, Quevedo, Toledo, Escorial i el ja citat del Servet.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va fer ahir una crida a la col·laboració ciutadana per poder localitzar i identificar els autors d’aquests fets. Corominas, a més, va recordar que no és el primer cap de setmana que es cremen contenidors a la capital garrotxina. Anteriorment, també se’n van cremar al passeig de Barcelona, a la mateixa zona, doncs. Els Mossos i la policia local han intensificat la cerca dels autors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia