Successos

Agredeixen policies a Salt quan perseguien un conductor

Els fets van tenir lloc a l’escala d’un dels habitatges del grup Sant Jaume

Un grup de persones van increpar i agredir dues patrulles policials a Salt quan perseguien un conductor que havia evitat un control. Els fets van tenir lloc la nit de dijous a divendres, a l’escala d’un dels edificis del grup Sant Jaume, on l’infractor havia entrat per amagar-se. El seguien una patrulla de la Policia Municipal de Girona –que eren els que estaven al control– i una altra dels Mossos d’Esquadra. Quan els agents van entrar al bloc, es van veure envoltats per un grup de persones que els van insultar i colpejar.

Els policies, que van resultar ferits lleument, van demanar ajuda i, gràcies al suport de més unitats, van aconseguir rebaixar la tensió. Al final, els agents van endur-se el conductor fugitiu fins a la comissaria de Salt. Se li han obert diligències per desobediència, atemptat contra agent de l’autoritat, conducció temerària i sense permís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia