Successos

PALAMÓS

Un home mor afogat a la platja de la Fosca

Un home d’entre 70 i 80 anys va morir afogat ahir a primera hora del matí a la platja de la Fosca, a Palamós. Fonts de Protecció Civil van confirmar a l’ACN que un testimoni va trucar al telèfon d’emergències 112 a les deu del matí, alertant que havia vist un cos surant boca avall a 15 metres de la línia de la costa.

La policia local palamosina el va treure de l’aigua i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar també una ambulància del SEM i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra. Però un cop fora de l’aigua, només van poder certificar la mort de l’home, de nacionalitat espanyola, que no duia documentació i hauria anat sol a la platja.

La de la Fosca és una platja vigilada, però el servei de control comença a les 10.30 h, de manera que quan l’home es va afogar no hi havia cap socorrista. És la quarta persona que mor afogada a les platges catalanes aquest estiu.

En les darreres hores, el fort onatge i la mar de fons ja havien fet prohibir el bany, amb bandera vermella, en algunes platges del litoral del Baix Empordà, com ara tres de Calonge i Sant Antoni. Protecció Civil recorda a la població que cal extremar la prudència en el bany i no banyar-se en cas de trobar-se malament o estar cansats. També recomana sortir de l’aigua si es noten símptomes estranys i fer una immersió gradual, així com evitar estar exposats al sol molt de temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia