Successos

societat

Fiança de 460.000 euros per al detingut pel crim de Susqueda

El jutjat d’instrucció 2 de Santa Coloma de Farners ha imposat una fiança de 460.000 euros a Jordi Magentí, el detingut pel doble crim de Susqueda. El jutge dona únicament un dia de marge a Magentí perquè faci efectiu el pagament o, en cas contrari, li embargarà els béns. L’objectiu de la fiança és cobrir les possibles indemnitzacions a les famílies de les dues víctimes.

La interlocutòria destaca que Magentí no té béns al seu nom, i assenyala que l’únic ingrés de què disposa és la pensió que rep i que l’acusat dona íntegrament a la seva parella, que resideix a Colòmbia. Per això, el jutge considera “imprescindible” prendre aquesta mesura cautelar, i recorda que, en cas de sentència absolutòria, la quantitat que li sigui embargada se li retornaria. El jutge satisfà així la petició que va fer la fiscalia, i que havia sol·licitat una fiança per fer front a la responsabilitat civil, però rebaixa en 20.000 euros la quantitat exigida pel ministeri públic, que s’enfilava fins als 480.000 euros.

El termini que té Jordi Magentí per fer efectiu el pagament d’aquests 460.000 euros expira avui mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia