Successos

Detenen 38 persones a la zona d’oci de la Barceloneta

En el marc d’una operació de Mossos i Guàrdia Urbana contra els robatoris i furts que hi ha al front marítim

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van detenir, diumenge a la matinada, un total de trenta-vuit persones a la zona d’oci nocturn del Front Marítim del barri de la Barceloneta, a la Ciutat Comtal. Els dos cossos van coordinar-se en un dispositiu conjunt en un espai on són freqüents els robatoris, ja que és un dels punts turístics més importants de la ciutat.

Deu dels detinguts ho van ser per robatoris amb violència; vint-i-tres, per furts –bona part dels quals a l’interior o en les proximitats de locals d’oci–, i quatre, per delictes contra la salut pública. En l’operació també van ser denunciades deu persones més per delictes lleus de furt.

L’operació es va realitzar entre dos quarts d’una de la matinada i les vuit del matí, amb agents uniformats i d’altres vestits de paisà. Segons l’Ajuntament de Barcelona, amb aquesta actuació es vol “enviar un missatge als infractors que circulen per la zona i alleugerir la pressió a la zona i al barri”. I és que les denúncies per petits robatoris i assalts en aquesta zona són constants. El consistori comandat per Ada Colau planteja una remodelació del tram del Port Olímpic, on també es concentren molts locals d’oci nocturn a la part dels baixos, que suposarà una reconversió total del concepte de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia