Successos

Atraca amb una pistola un banc d’Amer i el detenen a Girona

Un home d’uns 50 anys va atracar ahir, pels volts de les nou del matí, l’oficina del Banco Popular d’Amer. L’home, que havia comès el robatori armat amb una pistola, va ser detingut pels Mossos a l’estació del tren de Girona a primera hora de la tarda.

Segons els testimonis, l’assaltant va arribar en bicicleta, va entrar al banc amb la cara tapada i va amenaçar els treballadors amb l’arma de foc. El botí, recuperat en gran part, va consistir en els diners que en aquells moments hi havia a la caixa, però no n’ha transcendit la quantitat. Després, l’atracador va fugir. Els Mossos el van identificar com un veí de la comarca i li van seguir la pista fins a l’estació del tren de Girona. S’especula que l’home tenia la intenció d’agafar un tren per marxar de les comarques de Girona. Els agents el van detenir, acusat de cometre un robatori amb violència i intimidació. Ahir a la tarda, l’home estava pendent de ser posat a disposició judicial.

Es dona el cas que a principis del mes de febrer passat un lladre, amb el mateix modus operandi, va atracar una oficina del Banco Popular a la Cellera de Ter, municipi proper a Amer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia