Successos

Destrossen els llums de la pujada al volcà Montsacopa, a Olot

La totalitat dels punts de llum del camí de Sant Francesc (volcà Montsacopa) d’Olot van ser destrossats la matinada de dissabte. A uns quants els van fer malbé només l’òptica i la bombeta, però la majoria van aparèixer totalment fets malbé. L’autor o autors devien fer servir un objecte pesant o una eina com un mall, per exemple, ja que els fanals són de pedra.

Aquests llums es van estrenar el mes de març, coincidint amb l’inici de la temporada turística. No són una fanals convencionals, sinó que es van dissenyar expressament: són baixos i des de la part inferior de l’estructura fan una claror ocre per minimitzar l’impacte lumínic a l’entorn, ja que on estan situats és un espai emblemàtic del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La notícia ha causat la indignació de molts usuaris de les xarxes socials. Ahir al matí, també era el principal tema de conversa de la gent que passejava per la zona. Els responsables del bar restaurant del cim de la muntanya (El Fortí) van fer una crida perquè la gent que tingui informació sobre la possible autoria dels fets es posi en contacte amb ells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia