Successos

L’aigua deixa 1,8 milions en danys al Ripollès

El consell d’alcaldes es va reunir amb representants dels ens superiors

Els aiguats del passat 15 d’octubre al Ripollès han causat danys valorats en 1,86 milions d’euros. Aquesta és la primera xifra que va donar a conèixer ahir el Consell Comarcal del Ripollès després de recollir les dades de tots els municipis de la comarcal. Ho ha estructurat en tres àmbits: urbanisme i instal·lacions municipals, comunicacions i camins rurals i lleres. Ara, el pas vinent serà inventariar al detall i buscar finançament.

Segons va explicar el president de l’ens, Joan Manso, s’haurà de veure què podran assumir els consistoris i fins on poden arribar la resta d’administracions. “Els que més ens preocupen són els municipis petits” va dir Manso, perquè tenen menys capacitat de reacció, alhora que es va comprometre a ajudar-los per recuperar la normalitat. Ahir, es va fer un consell d’alcaldes extraordinari a Ripoll en què també van assistir representants de la Generalitat i de la Diputació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia