Successos

Presó per l’atac amb un estri d’acer a un veí de 70 anys a Torroella

L’Audiència de Girona ha confirmat la sentència de tres anys de presó per a un torroellenc que va agredir el seu veí, aleshores de 70 anys, el 6 de setembre del 2014, en un carreró paral·lel al carrer de Santa Caterina de Torroella, tot avalant el veredicte anterior del jutjat penal número 1 de Girona.

Els fets es van desencadenar arran de les disputes reiterades per l’aparcament, ja que l’agredit es trobava el vehicle de l’agressor estacionat al carreró i li dificultava maniobrar. Aquell dia, mentre discutia amb el pare de l’agressor, aquest darrer li va propinar un cop al cap amb un objecte metàl·lic –un podall, segons la versió de l’agredit–, fet que li va ocasionar un traumatisme cranial, a banda d’altres lesions menys greus.

La filla de la víctima, alertada arran dels fets, va trobar el seu pare atordit a terra i sagnant. El seu cotxe tenia el motor en marxa, i en l’escena només hi havia el vehicle del veí i el remolc aparcats. L’agressor va concórrer al judici amb el testimoni de dos familiars, la germana i el cunyat, als quals la sentència del febrer no els atribueix “cap credibilitat” perquè van assegurar que en tot moment van mantenir contacte visual, al llarg d’una tarda, amb els dos implicats.

A començament de mes, la defensa de l’agressor va demanar la suspensió de la pena, mentre es tramités la petició d’indult, però el dia 16 passat el jutjat li va requerir que en un termini de deu dies ingressés voluntàriament en un centre penitenciari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia