Successos

Mor una conductora en un xoc entre dos cotxes a la carretera C-31, a Ventalló

Els vehicles que van resultar implicats en l’accident van col·lidir lateralment

La víctima tenia 84 anys i era de nacionalitat francesa i veïna de l’Escala

La conductora d’un cotxe va perdre la vida ahir en un accident que es va produir a la carretera C-31, al seu pas pel terme municipal de Ventalló. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), els cossos d’emergències van rebre l’avís del fatídic sinistre quan faltaven pocs minuts per a les onze del matí. Dos vehicles van xocar lateralment a l’altura del punt quilomètric 367 de la via i, a conseqüència de l’impacte, la conductora d’un dels turismes va morir. La víctima tenia 84 anys, era de nacionalitat francesa i vivia a l’Escala. En el mateix automòbil hi anava una altra persona que va resultar ferida de caràcter lleu i que va ser traslladada a l’hospital de Figueres.

El conductor de l’altre cotxe implicat en l’accident va resultar il·lès. En les tasques de gestió del sinistre hi van treballar un total de quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que es van desplaçar fins allí amb dues ambulàncies. D’altra banda, pel que fa a l’afectació viària, el sinistre va obligar a donar pas alternatiu als vehicles en els dos sentits de la marxa fins a dos quarts d’una del migdia, quan van acabar de retirar els vehicles accidentats de la calçada i es va normalitzar la situació.

Ahir hi va haver tres accidents mortals a Catalunya i ja són 162 les persones que han perdut lamentablement la vida en accidents a la xarxa viària del país aquest 2018.

Nova onada de robatoris a la Jonquera

acn

El municipi de la Jonquera està patint una nova onada de robatoris que s’atribueix a un grup de delinqüents vinculats a la venda i el consum de droga. L’alcaldessa, Sònia Martínez, explica que durant uns mesos han estat tranquils, però que algunes de les persones que van protagonitzar l’increment de delictes l’hivern passat han sortit de la presó i han tornat a delinquir. Afegeix que en la majoria dels casos es tracta de toxicòmans que roben per poder consumir i demana col·laboració de la Justícia per evitar que se’ls detingui i al cap de pocs dies d’haver comès els robatoris tornin a ser al poble. El consistori i la plataforma de veïns que va néixer arran de la primera onada de delictes s’han personat com a acusació en diversos procediments per robatoris i ho continuaran fent per aconseguir fer força. D’altra banda, Martínez insisteix que no n’hi ha prou amb presència policial: “Necessitem que la Justícia vagi en sintonia amb la feina dels agents. Aquest dimecres mateix van detenir dues persones per haver robat tres cops en un bar i l’endemà ja eren al poble”, lamenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia