Successos

Un ferit i catorze evacuats en l’incendi d’un habitatge a Figueres

Un home va acabar ferit amb cremades de tercer grau a la mà ahir a la matinada en l’incendi d’un habitatge del primer pis del número 5 del carrer Núria de Figueres. Catorze persones van ser evacuades de l’edifici però van poder tornar a casa un cop extingit el foc.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar a l’Hospital de Figueres la persona ferida i també la seva dona i el seu fill, de forma preventiva per a una revisió; la dona i el petit havien quedat confinats al balcó mentre els Bombers treballaven i van ser socorreguts amb caputxa de salvament per no haver de travessar l’habitatge. El pis afectat és del tot cremat. La resta de veïns van ser confinats als seus pisos. Els Bombers van rebre l’avís quan passaven dotze minuts de les cinc de la matinada i cinc dotacions van intervenir en l’extinció del foc. Passades les set del matí tots els veïns van poder tornar a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia