Successos

Hospitalitzada per un atac al carrer

Un veí de Salt va colpejar una vianant per l’esquena per robar-li

Van haver de fer 20 punts de sutura a la víctima

El jutjat d’instrucció número 3 de Girona va decretar dijous l’ingrés a la presó d’un veí de Salt, Youseff Sennouni, per haver atacat presumptament una dona al mig del carrer. Els fets es remunten al dia 24 de desembre, a dos quarts de deu de la nit. La víctima caminava pel passeig dels Països Catalans de Salt, quan un home se li va acostar corrents per l’esquena i la va colpejar fortament. Com a conseqüència, ella va caure a terra, boca amunt, i va impactar amb el cap contra un esglaó. Aquest greu fet va provocar-li un traumatisme cranial i va haver de ser ingressada urgentment a l’hospital, ja que les lesions que presentava eren de risc vital. Va requerir vint punts de sutura al cuir cabellut i li van haver de fer tres transfusions de sang.

Durant el robatori l’agressor també va caure perquè havia posat la mà a la butxaca de la jaqueta d’ella per sostreure-li el mòbil. Després de forcejar, el lladre va aconseguir agafar-li el telèfon i va fugir. La víctima el va reconèixer l’1 de gener mentre caminava pel carrer Francesc Macià i va trucar a la policia per informar que havia vist el suposat agressor, que va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra.

En l’ordre de presó, la jutgessa posa de manifest la gravetat dels fets i la inusitada violència que va exercir l’home. Afegeix que el seu ingrés provisional a la presó, comunicada i sense fiança, s’aplica per evitar la reiteració delictiva i el risc de fuga, i per protegir la víctima. L’investigat té nombrosos antecedents, entre els quals agressions sexuals. Per aquest darrer cas, va ser empresonat per un delicte de robatori amb violència i un altre de lesions greus.

LA DATA

24.12.18
De nit, va tenir lloc el robatori violent al passeig dels Països Catalans. L’autor va ser detingut l’1 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia