Successos

Tres càmeres de lectura de matrícules a Bescanó

Aquesta mesura va ser una petició veïnal que el consistori ha fet realitat

L’Ajuntament de Bescanó ha instal·lat càmeres de lectura de matrícules dels vehicles als accessos de les urbanitzacions del municipi. En total, s’han col·locat tres d’aquests dispositius, que ja han entrat en servei a principis d’aquest any. Una de les càmeres s’ha ubicat a l’accés al parc urbanitzat de Montfullà, des de la carretera N-141e; així com a les entrades a la urbanització de Mas Llunès, venint tant des d’Anglès com des d’Estanyol per la GI-540. La instal·lació d’aquestes càmeres respon a una petició veïnal que el consistori va valorar positivament i que va decidir implantar. Aquesta proposta ciutadana es va fer arribar en el marc de les reunions que l’alcalde, Pere Lluís Garcia, realitza periòdicament amb els veïns dels diferents nuclis de Bescanó.

L’Ajuntament va explicar ahir que, amb aquesta mesura, “es vol millorar la seguretat de les urbanitzacions, tenint en tot moment el control dels vehicles que hi accedeixen, ja que aquestes són una de les zones més vulnerables de la localitat”. El sistema permetrà que els Mossos d’Esquadra estiguin informats de manera immediata, en el supòsit que es detecti algun automòbil sospitós. D’altra banda, l’alcalde va avançar que, en un futur i en funció dels resultats obtinguts, es preveu l’ampliació de la instal·lació de càmeres a altres accessos del municipi i dels seus pobles. Destaca que es tracta d’una “eina més per millorar la seguretat i la resolució de delictes, així com un element dissuasiu de possibles delinqüents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia