Successos

Xoc mortal a l’N-260 a Figueres

Va perdre la vida en l’accident una veïna de Llançà de 31 anys

Hi ha també dos ferits amb pronòstic menys greu

Una dona de 31 anys i veïna de Llançà va morir ahir, dissabte, al matí en un xoc frontal en què es van veure afectats dos vehicles a la carretera N-260 a l’altura de Figueres. El sinistre va produir-se al quilòmetre 34,6 a quarts de set del matí, quan, per causes que els Mossos d’Esquadra estan investigant, el cotxe de la víctima va topar frontalment amb un altre que circulava en el sentit contrari de la circulació.

Com a conseqüència de la topada, la dona conductora que era l’única ocupant del vehicle va morir, mentre que les dues persones que circulaven a l’altre cotxe que va quedar afectat van resultar ferides menys greus i se les va traslladar a l’hospital de Figueres perquè fossin ateses.

Arran de l’accident, es van activar fins a sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa fins poc després de les nou del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia