Successos

Accident mortal a l’N-II entre Orriols i Bàscara

Un accident mortal de trànsit es va produir ahir dijous a l’N-II, al terme municipal de Bàscara, en el tram de carretera entre aquest poble i Orriols. La víctima mortal, un home de 63 anys domiciliat a Cassà de la Selva, era l’únic ocupant del vehicle, de tipus furgoneta, implicat en el sinistre. El Servei Català de Trànsit informava que l’accident s’havia produït al punt quilomètric 738 de l’N-II i els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.03 h.

Per causes que encara s’estan investigant, la furgoneta va sortir de la via pel marge dret i un xoc posterior va provocar la mort del conductor. Arran de l’accident es van activar cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La intervenció va afectar temporalment el trànsit amb l’establiment d’un pas alternatiu en el tram del sinistre que va provocar cues de mig quilòmetre en els dos sentits de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia