Successos

Olot

Van a recollir indicis a l’escena del crim d’Olot un mes després

Els Mossos i la comitiva judicial van fer, el dimecres 22 de maig, una inspecció ocular al 3r 2a del numero 24 del carrer Verge de la Guia d’Olot, on el 20 d’abril va ser trobada assassinada a trets Irene López Lechado i on va ser detingut el seu company César Vegas González, agent de la Policía Nacional destinat a Camprodon. La nova entrada judicial a l’escena del crim tenia com a objectiu recollir indicis i elements, alguns vitals per a la investigació, que no es van agafar en la diligència d’inspecció i aixecament del cadàver que es va fer el dia del crim. Els Mossos han recollit ara un telèfon mòbil que es pressuposa que és el de Vegas, la seva placa de policia i una maleta amb efectes personals. El dia del crim s’havia recollit l’arma homicida, una HK model USP, de 9 mm Parabellum, arma reglamentària del policia, que havia disparat set de les tretze bales que tenia al carregador i que era al pedrís de la cuina, on l’havia deixat la filla de la víctima després de recollir-la del terra. També s’havien endut dos telèfons que inicialment es pensava que eren el de la víctima i el del sospitós, i va resultar que tots dos eren d’Irene López, mentre que el del policia hauria quedat a l’escenari i, per tant, encara no se n’ha pogut analitzar el contingut per comprovar el flux de trucades i missatges amb la víctima prèvies al crim.

Com que encara no s’havia completat la inspecció ocular de l’escenari del crim, el pis va quedar precintat des del 20 d’abril i els familiars de la víctima, a petició dels seus representants legals, el bufet Monguilod, només van poder accedir-hi un cop acompanyats pels Mossos per recollir objectes de necessitat personal. Divendres passat, un cop completada la diligència d’escorcoll i inspecció, s’ha aixecat el precinte. Els fills d’Irene López, però, ja no tornaran a viure al pis, que era de lloguer.

El sospitós, que es va disparar un tret al cap i que va haver de ser ingressat a l’hospital de Girona, ja està recuperat de les lesions, i tot i que ha perdut un globus ocular, ja està ingressat al mòdul especia de funcionaris de la presó de Quatre Camins. Encara no ha declarat per donar la seva versió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia