Successos

societat

Clam per avançar en l’emergència residencial

Els promotors de la iniciativa legislativa popular (ILP) de l’habitatge van reclamar ahir al president, Quim Torra, que s’activin els compromisos en matèria d’habitatge i pobresa energètica ara que la Llei 24/2015 és completament vigent. Les entitats volen, per exemple, que abans del 2020 se signin els convenis amb les companyies per no tallar el subministraments a les famílies vulnerables.

judicial

Oriol Pujol recupera el tercer grau penitenciari

L’Audiència de Barcelona restitueix el tercer grau penitenciari a Oriol Pujol Ferrusola. El fill de Jordi Pujol, condemnat pels delictes de tràfic d’influències, suborn i falsedat en document mercantil que se li va imposar pel cas de les ITV, va presentar recurs contra l’ordre del jutjat de vigilància penitenciària, que havia vetat que pogués sortir de la presó per anar a treballar. Ara l’Audiència li ha donat la raó.

POLÍTICA

Reclamen una consulta pels Jocs Olímpics d’hivern

redacció

El Parlament va instar el govern a fer una consulta “a tots els ciutadans del Pirineu” sobre els Jocs Olímpics d’hivern. La cambra legislativa va aprovar aquesta mesura amb els vots favorables de JxCat, ERC, els comuns i la CUP. La formació anticapitalista va ser l’encarregada de demanar la consulta, que formava part d’una moció més àmplia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia