Successos

Desmantellen 17 basars a Lloret amb falsificacions

La Policía Nacional ha desmantellat a Lloret de Mar 17 basars que produïen i venien articles falsificats valorats en més de 600.000 euros. Els agents van detenir 15 persones i han precintat un pis magatzem i dos tallers clandestins en què van intervenir 19.994 productes falsos entre roba, productes electrònics, ulleres de sol, rellotges, marroquineria, calçat i joguines, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Gran part del material estava en blanc, sense marca encara, però es van trobar els elements metàl·lics i els adhesius falsificats preparats per ser afegits als productes. Eren els responsables dels basars els que col·locaven la marca just en el moment de la venda. La policia local ha col·laborat en l’acció.

La investigació va començar l’estiu passat, quan els agents van detectar un increment significatiu de material falsificat venut. Després de desmantellar diversos magatzems i tallers i d’intervenir milers d’articles, la Policía Nacional va trobar nous centres de producció i punts de venda que estarien abastant basars annexes.

Les marques i les associacions de comerciants de la zona també van traslladar als agents la seva preocupació per aquest problema. Dels 15 detinguts, 14 eren de l’Índia i un de nacionalitat marroquina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia