Successos

Successos

Un mort en una baralla a la zona d’oci nocturn del Port Olímpic

Un home va morir i un altre va resultar ferit lleument després d’una baralla ahir a la matinada a la zona d’oci nocturn del Port Olímpic de Barcelona. La baralla es va produir cap a tres quarts de cinc del matí i els dos ferits van ser traslladats a l’hospital Clínic, on un d’ells va morir poc més tard. Els Mossos han obert una investigació per tractar d’identificar i detenir l’autor o autors de l’agressió mortal.

El tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, va demanar ahir després d’aquests fets una reunió urgent amb els Mossos per tractar de la inseguretat al Port Olímpic, L’Ajuntament fa mesos que reclama a la Generalitat que cedeixi les competències del Port Olímpic per poder canviar el model d’aquesta zona, on està previst que els 24 locals d’oci nocturn deixin d’operar quan el 2020 acabin les concessions actuals i se’ls doni un ús nàutic.

La baralla mortal es va produir poques hores després que es presentés a la Barceloneta Salvalona, que es defineix com una plataforma veïnal apartidista que vol pressionar els polítics perquè posin fi a la inseguretat a la ciutat destinant-hi més efectius policials i canviant la llei per lluitar contra la reincidència. El portaveu, Tito Álvarez, va amenaçar de treure al carrer durant les festes de la Mercè “100.000 manifestants i col·lapsar l’aeroport amb 2.000 taxis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia