Successos

Plantació de marihuana a Capmany

La Guàrdia Civil desmantella un cultiu amb 11.700 plantes i deté quatre persones

La Guàrdia Civil ha desmantellat un cultiu a Capmany amb 11.700 plantes de marihuana d’un metre d’altura i un pes de 800 kg. Durant l’operació, la policia ha detingut quatre homes de nacionalitat espanyola i ha comissat dues armes de foc. Sota el nom d’operació Toreles, els agents havien començat a fer vigilàncies discretes a la zona coneguda com els Afores-Torrelles, per les sospites que podria haver-hi una important plantació. L’actuació amb els efectius desplegats a la zona es va fer dimecres passat i els agents van identificar i detenir les quatre persones que hi havia a la finca i van descobrir el cultiu, que tindria un valor al mercat d’1,1 milions d’euros.

Durant la inspecció, també es van comissar diverses eines utilitzades a la plantació i les armes –un fusell i un revòlver amb munició–. Segons informa la Guàrdia Civil, aquest és el major comís de marihuana que el cos ha fet aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia