Successos

successos

Cinc ferits, dos adults i tres menors, en un incendi a Pineda

Cinc persones, dos avis i els tres nets, van resultar ferides ahir, a l’incendi que es va declarar al seu habitatge, al barri del Poblenou de Pineda. El foc va començar a les vuit del matí i per causes que s’investiguen hauria cremat la cuina i el menjador. La Guàrdia Civil va informar que l’àvia, amb cremades als braços, i dos dels menors afectats per la inhalació de fum van ser traslladats amb helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron. La resta d’afectats, també per la inhalació de fum, es van evacuar amb ambulància.

Segons va explicar la Guàrdia Civil, un dels agents es va adonar del foc a l’immoble a tocar de la caserna del cos i s’hi va desplaçar acompanyat d’una patrulla de la policia de Calella que era a prop de l’incendi. La intervenció dels veïns de l’edifici en un primer moment, tirant a terra la porta del pis, va permetre treure dues de les cinc persones atrapades a l’interior. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va agrair la gran col·laboració tant dels veïns com dels efectius i els mitjans desplegats per apagar el foc i atendre els ferits, que, segons va poder saber hores més tard, evolucionaven bé i ja estaven fora de perill. A l’incendi van intervenir-hi vuit dotacions dels bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia