Successos

Investigaran els militars que bevien armats

Defensa vol saber si els legionaris van consumir alcohol de servei

El grup de legionaris que apareixen en una imatge a les xarxes socials bevent cerveses en una terrassa de Vilafranca del Penedès estant de servei seran investigats pel Ministeri de Defensa. Així ho van anunciar ahir després del rebombori que la imatge va generar a les xarxes, on es veu els militars bevent mentre tenen les armes als peus. Una actuació que desmenteix que la imatge correspongués a un suposat comiat de solter, tal com es va fer córrer a les xarxes inicialment.

Segons fonts de Defensa, la investigació determinarà si els militars, uns 70 integrants d’un grup de legionaris, que tornaven d’unes maniobres a França, van cometre cap infracció en consumir alcohol estant de servei. A la imatge que dissabte es va fer viral es veuen els legionaris prenent cerveses, uniformats, i al costat tenen diverses armes llargues al terra. Al Twitter una altra imatge mostrava els militars comprant en un supermercat. La piulada alertava que “legionaris espanyols fan turisme a Vilafranca armats fins a les dents, no crideu els @mossos perquè no vindran”.

L’impacte de la imatge va generar nombrosos comentaris a les xarxes socials i des de la CUP de Vilafranca s’exigia que marxessin de la població. El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, també ironitzava sobre la seva actitud amb la frase: “Segur que després de la cervesa el rifle automàtic pesa menys.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia