Successos

S’incendia la nau d’una empresa d’elaboració d’embotit a Vilafant

Els Bombers van rebre’n l’avís a quarts de tres de la matinada i no van poder extingir el foc fins a quarts de vuit

També va afectar un vehicle

Un incendi va cremar dimarts a la matinada una empresa d’elaboració d’embotits en el número 12 del carrer de Llers de Vilafant.

Els Bombers van rebre l’avís del foc a quarts de tres de la matinada i hi van desplaçar fins a nou dotacions, que van treballar intensament fins que a dos quarts de set del matí es va considerar que podien donar el foc per extingit tant a la part del davant de la nau com a darrere.

El foc va cremar almenys la cambra frigorífica de l’empresa i també l’altell, i a conseqüència de les flames una part del sostre va cedir. El fum va afectar tota la nau i la virulència de les flames va fer que els veïns de la zona estiguessin en alerta tota la matinada. Finalment es va veure, però, que el foc havia afectat tota la nau. Per l’incendi, que va començar probablement dins la nau, es va veure afectat també un vehicle.

Fins al lloc de l’incendi també es van desplaçar els Mossos d’Esquadra, el SEM i la Guàrdia Municipal de Vilafant. El foc es va donar per extingit pels volts de tres quarts d’onze del matí, però efectius del Bombers van continuar remullant la zona afectada per evitar que, a partir d’un dels punts calents, pogués revifar el foc i les flames continuessin fent senyalitzada per impedir que ningú s’hi pogués acostar i pogués prendre mal.

LA XIFRA

9
dotacions
del cos dels Bombers van participar en l’extinció de l’incendi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia