Successos

Apunyalen un treballador de l’Ajuntament de Barcelona a tocar de la plaça Sant Jaume

El ferit ha estat traslladat en estat crític a l’hospital Clínic, on ha estat intervingut

La Guàrdia Urbana ha pogut detenir l’agressor

Un treballador de l’Ajuntament de Barcelona ha resultat ferit crític per arma blanca en un carrer proper a la plaça Sant Jaume aquest dilluns cap a les quatre de la tarda. L’agressor ha estat detingut.

L’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha confirmat el succés a les xarxes socials: “Seguim amb molta preocupació l’estat del treballador municipal agredit aquesta tarda a Plaça Sant Jaume”.

Segons ha informat l’Ajuntament, els fets s’han produït cap a les quatre de la tarda, quan el detingut ha intentat robar un home d’uns 50 anys amb violència i intimidació. En el transcurs del robatori el detingut ha apunyalat greument la víctima, que treballa al consistori. Una altra persona ha resultat ferida lleu.

El ferit més greu ha estat traslladat en estat crític a l’hospital Clínic, on ha estat sotmès a una operació quirúrgica, segons ha pogut saber aquest diari. Colau ha afegit que la Guàrdia Urbana ha pogut detenir l’atacant.

La policia municipal i els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies del succés. “Ara estem a l’espera de les investigacions conjuntes amb els Mossos per esclarir els fets”, ha indicat l’alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia