Successos

Batussa mortal a Sant Quirze del Vallès

A la presó un home que va matar un conegut clavant-li un tornavís al coll

El jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell ha fet empresonar un home, de nom Mohammed, resident en una casa ocupada de Sant Quirze del Vallès, per la mort d’un company d’habitatge que va morir després que li clavessin un tornavís al coll.

La batussa entre els dos homes, tots dos marroquins, es va produir en dues fases. Una primera baralla va ser el divendres 27, en què Mohammed va ser qui en va sortir més malparat, va haver d’anar a l’hospital per unes lesions i fins i tot hi va haver d’intervenir la policia.

L’endemà, segons indiquen testimonis que eren a la casa, la víctima hauria convidat Mohammed que baixés a la planta de sota per parlar dels fets del dia abans i intentar fer les paus. Van entrar a l’habitació de la víctima i, passada una estona, Mohammed va sortir de l’habitació ferit i tacat de sang, i l’altre home va quedar a dins agonitzant i va acabar morint. Mohammed va relatar davant del jutge que, un cop dins de l’habitació, l’altre home no va mostrar cap intenció de fer les paus, sinó que li va recriminar que el dia anterior hagués avisat la policia i li va clavar un parell de cops de puny alhora que va esgrimir un tornavís i el va lesionar. Ell va reaccionar empenyent-lo i llavors l’altre va perdre el tornavís, Mohammed el va agafar i l’hi va clavar al coll, causant-li la mort. La defensa va al·legar legítima defensa i un testimoni va assegurar que havia sentit com la víctima deia “a aquest marieta el mataré” i com Mohammed demanava auxili des de l’habitació. Però el jutge, tot i que es creu en bona part la versió del sospitós, considera que els mitjans emprats van ser desproporcionats i l’ha fet empresonar, amb l’argument també del risc de fugida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia