Successos

Dotze policies locals de Salt donen positiu en Covid-19

Els agents afectats són asimptomàtics i es troben confinats a casa

El sindicat SAP-Fepol reclama que es facin les proves als mossos que comparteixen comissaria amb els municipals

Els comandaments de la Policia Local de Salt han reorganitzat els grups de treball després que dimarts es detectessin dotze casos positius de Covid-19 entre la plantilla, integrada per 53 membres. Tots els afectats són asimptomàtics, es troben bé i, per precaució, es mantenen confinats als seus domicilis. Arran de la situació i seguint els protocols, abans-d’ahir a la nit es van dur a terme tasques de desinfecció a les instal·lacions policials. Es tracta de la comissaria compartida entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, al carrer del Pla de Salt. També s’ha fet una reestructuració dels torns i tots els serveis es continuen cobrint amb normalitat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal, destaca que la reorganització es va enllestir “en poques hores” i agraeix la predisposició dels agents.

Els tests ràpids fets dimarts formen part dels 1.350 que s’han repartit entre les policies locals de les comarques gironines. S’inclouen dins dels 12.000 que va adquirir recentment la Diputació de Girona i que, validats per Salut, s’han remès també a hospitals, CAP i geriàtrics. Amb tot, el Sindicat Autònom de Policia SAP-Fepol reclama que es realitzin les proves als mossos de la comissaria compartida. Lamenten que “estan desprotegits”, amb la incertesa de si estan infectats o no. El Departament d’Interior assenyala que se segueixen les pautes fixades pel Ministeri de Sanitat, que estableix que es facin els tests només a qui mostri símptomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia