Successos

Ataca amb una catana un home a qui se li havia caigut una joguina al solar de l’agressor a Blanes

Un veí de Blanes ha estat detingut després que, presumptament, agredís divendres passat amb una catana i una barra de ferro un home que jugava amb el seu fill al carrer i als qui se’ls va colar a la parcel·la de l’arrestat el disc volador, conegut com frisbi, amb el qual jugaven

En una de les tirades, el fisbi va anar a parar dins un tancat, una mena de caseta que hi ha al carrer, en el solar on antigament hi havia una fàbrica càrnica. El pare es va acostar al lloc on havia caigut el frisbi i es va adreçar al veí que hi viu demanant-li que li tornés la joguina. L’ocupant de la caseta va negar que hagués caigut res a l’interior d’on viu i va sortir amb actitud agressiva a fora.

Va ser llavors quan es va encarar amb el pare duent una barra de ferro i una catana a les mans, que va començar a moure davant seu. Segons els testimonis, l’home es va mostrar en tot moment amb una actitud amenaçadora i, amb la barra de ferro, va intentar colpejar al pare al cap i al coll, ferint-lo lleument al braç, on li va produir una ferida superficial.

Alertada la Policia Local, els primers agents en arribar van ser els de la Grua Municipal, que es van encarar a l’agressor i van aconseguir detenir-lo, per la qual cosa l’alcalde, Àngel Canosa, ha anunciat que aquest policia rebrà una felicitació honorífica per la seva actuació, en la que va posar en risc la seva vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia