Successos

Detenen l’exparella d’una de les ferides a l’incendi d’un pis del Vendrell com a presumpte autor del foc

L’arrestat ha estat tot el matí amenaçant amb llençar-se al buit des d’un edifici de 20 metres

El presumpte agressor passarà a disposició judicial durant les properes hores per diversos delictes, entre els quals dos de temptativa d’homicidi

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres al migdia un home sospitós d’haver provocat l’incendi que hi ha hagut de matinada al Vendrell, on dues dones han patit cremades importants. Una de les víctimes, ferida crítica, és l’exparella del detingut, que té una ordre d’allunyament.

L’home, de 39 anys, ha estat tot el matí al terrat d’un edifici del polígon de Les Mates i ha amenaçat amb llençar-se al buit des d’una alçada de 20 metres. Però quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda els agents de l’ARRO han assaltat el terrat i han detingut l’individu.

El sospitós està acusat de ser el presumpte autor de dos delictes de temptativa d’homicidi, delicte d’incendi, trencament de condemna, desobediència i desordres públics. El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha manifestat avui el “total rebuig les agressions masclistes” i ha desitjat una recuperació ràpida a les víctimes. En un missatge a les xarxes socials, el batlle ha qualificat els fets d’“inacceptables” i ha demanat a la justícia que “actuï de forma contundent” contra el presumpte agressor.

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi quan passaven vuit minuts de les quatre de la matinada d’avui. A resultes del foc hi ha hagut tres persones ferides de diversa consideració. Una d’elles ha estat atesa per inhalació de fum i les dues altres han patit nombroses cremades.

Els fets han passat a un habitatge del carrer del Mig, a la zona coneguda com els Pisos Planas. Ha estat al mateix edifici on ara fa sis anys van morir quatre germans menors d’edat degut a un altre incendi que va commocionar el municipi.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia