Successos

Un conductor begut mata un ciclista i en fereix quatre més

Un altre dels esportistes és a l’hospital de Sant Pau en estat crític

El conductor d’un turisme que circulava sota els efectes de l’alcohol va atropellar mortalment dijous a la nit un ciclista i en va ferir de diversa consideració quatre més a Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental, segons va informar ahir el Servei català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec de la investigació, van detenir l’home, que podria ser acusat de cinc delictes: homicidi per imprudència, conducció sota els efectes de l’alcohol, lesions per imprudència, conducció temerària i danys.

A més de la víctima mortal, de 44 anys i veí de Vilanova de Vallès, en l’atropellament van resultar ferits quatre ciclistes més: un d’ells, en estat crític, va ser traslladat a l’hospital de Sant Pau; un altre, en estat greu, va ser portat a l’hospital de Granollers, i dos més, en estat menys greu, van ser atesos a l’hospital de Sant Celoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia