Successos

Mor un escalador en caure-li una pedra a la Nou de Berguedà

L’accident ha passat cap a dos quarts d’una del migdia a la zona dels Serrats de la Creueta

Un helicòpter dels Bombers amb efectius dels GRAE i dels serveis mèdics s’ha desplaçat al lloc dels fets però no han pogut fer res per la víctima

Un escalador ha mort aquest dissabte en un accident de muntanya a La Nou de Berguedà (Berguedà), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets s’han produït cap a dos quarts d’una del migdia. Segons els testimonis que han avisat els serveis d’emergències, una pedra ha caigut damunt la víctima quan era a una paret de la zona dels Serrats de la Creueta.

Un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers s’ha desplaçat immediatament fins al lloc de l’accident, on els serveis mèdics que els han acompanyat no han pogut fer res més que confirmar la mort de l’escalador.

Els Bombers voluntaris del parc de Puigreig, amb el suport de la unitat de muntanya dels Mossos d’Esquadra, han pogut evacuar per terra el cos de la víctima fins a l’indret on esperava la comitiva judicial, a uns 300 metres del lloc de l’accident.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia