Successos

Els Mossos investiguen la mort d’una dona a Girona

Segons fonts properes al cas, la víctima, d’uns 60 anys, estava lligada i presentava senyals evidents de violència

Ha estat el centre mèdic on treballava que n’ha notificat l’absència

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Girona investiguen les circumstàncies de la defunció d’una dona, d’uns 60 anys, trobada morta ahir al matí al seu domicili, situat a la carretera Barcelona de Girona. Segons informava l’agència de notícies ACN citant fonts properes a la investigació, la víctima estava a terra, lligada, i presentava senyals evidents de violència.

Els Mossos van ser requerits ahir, a l’entorn de les deu del matí, per adreçar-se a un domicili de Girona on una familiar havia localitzat la dona morta a l’interior del seu pis. Quan van arribar-hi, els Mossos van observar que el cos presentava indicis de criminalitat. Els agents de la DIC de la regió policial de Girona van activar la comitiva judicial, que es va traslladar al pis per fer-hi la inspecció ocular i l’aixecament del cadàver. Els serveis funeraris es van endur el cos de la víctima a les dues i deu del migdia.

La dona vivia a la primera planta del número 23 de la carretera Barcelona, on, a més del domicili, tenia una consulta de podologia. També treballava d’infermera en un centre mèdic de la ciutat, que en va notificar l’absència. Els primers indicis revelen que podria haver rebut un cop al cap, però caldrà esperar els resultats de l’autòpsia per aclarir la causa de la mort. Els investigadors estan reconstruint les darreres hores de la víctima per situar l’hora del crim. No es descarta que, quan es va trobar el cos, haguessin passat força hores des del moment de la mort.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas , va mostrar via Twitter el seu suport als amics i familiars de la víctima i va desitjar la resolució ràpida del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia