Successos

Dos ferits i 14 desallotjats per un incendi a Girona

Els bombers també van rescatar una dona que va quedar tancada al pis al centre de la ciutat

Dos ferits i 14 desallotjats va ser el balanç de l’incendi d’un pis, ahir al matí, al centre de Girona, segons els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc va arribar a les 07.59 hores al número 10 del carrer d’en Joan Reglà, a tocar del parc del Migdia.

Les flames cremaven un pis situat a la sisena planta i la temperatura i una espessa fumarada afectaven l’escala de tot l’immoble. Fins a nou dotacions dels bombers es van desplaçar a la zona i van evacuar 14 veïns (12 adults i 2 menors), mentre que un inquilí de mobilitat reduïda va quedar confinat a casa seva amb l’ajuda de personal d’emergències. Els dos ferits per inhalació de fum –un home de 71 anys i una dona de 63– van ser traslladats pel SEM a l’hospital Josep Trueta. I abans del migdia, la resta de veïns ja van poder tornar als seus habitatges. Els bombers també van rescatar ahir al matí una dona que havia quedat tancada al seu pis de l’avinguda Sant Francesc, en una intervenció que va generar força curiositat a tocar de la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia