Successos

Un lladre acaba mort en l’intent de robatori a un domicili on hi havia una plantació de marihuana

Els Mossos detenen el resident a l’habitatge per la seva presumpta implicació en l’homicidi i per un delicte contra la salut pública

És la tercera mort violenta en 48 hores a Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit un home per la seva presumpta implicació en la mort d’un altre a Rubí (Vallès Occidental). Es tracta de la tercera mort violenta a Catalunya en 48 hores.

Els fets han passat cap a la mitjanit de dissabte a diumenge. La policia ha rebut l’avís que una persona havia estat ferida durant un intent de robatori violent en un domicili, on viu l’ara sospitós del crim, i que posteriorment s’ha comprovat que acollia una plantació de marihuana.

Pel que sembla, la víctima ha accedit a l’habitatge amb la intenció de
robar i ha estat agredit per l’habitant de la casa, que li fet les ferides que finalment li han provocat la mort.

Agents dels Mossos i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat immediatament al lloc dels fets i han localitzat el ferit, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La policia ha detingut el resident de l’habitatge, un home de 47 anys i nacionalitat espanyola, per la seva presumpta implicació en l’homicidi i també per un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí ha decretat el secret d’actuacions. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació del succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia