Successos

Dos detinguts a Sitges per portar 12.000 euros en bitllets de 500 falsos

La Policia Local els va aturar perquè incomplien el toc de queda

Tenen antecedents per falsificació de moneda i altres estafes

La Policia Local de Sitges (Garraf) i els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a la nit al municipi dues persones que duien 12.000 euros en bitllets de 500 falsificats.

L’arrest es va produir quan una patrulla de la policia local va identificar dues persones que incomplien el toc de queda nocturn, segons ha explicat en un comunicat la policia de Sitges.

Quan van comprovar la seva identitat, els agents van descobrir que totes dues persones tenien antecedents per falsificació de moneda i altres estafes. En escorcollar-los els van trobar 19.000 euros en bitllets de 500, així com dues màquines de comptar bitllets.

Amb aquesta troballa i els antecedents de les dues persones, la Policia Local els va conduir a la comissaria, on van comprovar que dels 19.400 euros que portaven, 12.000 eren falsos.

De comú acord amb els Mossos, les dues persones van ser detingudes i trasllades a la comissaria de la policia catalana de Vilanova i la Geltrú per confirmar aquestes falsificacions, a més de continuar amb la recerca del cas i el procediment judicial contra els detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia