Successos

Detingut a Madrid un professor acusat d’haver abusat de més d’una trentena de nens

Havia falsificat el document que acredita la manca d’antecedents de delictes sexuals

La Policia Nacional ha detingut a Madrid un presumpte depredador sexual, de 31 anys, de nacionalitat anglesa i amb antecedents per fets similars, que treballava com a professor en un col·legi de la capital, a on s’han identificat 36 víctimes d’abusos d’entre 4 i 8 anys.

Després d’un any d’investigacions, els agents han aconseguit arrestar a aquest home, que també exercia ocasionalment de cuidador de nens a domicili i que havia aconseguit el treball de docent perquè va falsificar el document que acredita la manca d’antecedents de delictes sexuals, que sí tenia al seu país.

Fonts policials han detallat a Efe que la detenció es va fer al juny de l’any passat, però que s’ha fet pública deu mesos després una vegada els investigadors de la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la policia han acabat l’anàlisi del material confiscat. Les mateixes fonts han precisat que el detingut hauria actuat a l’estat des de la seva arribada, l’any 2017. Abans de ser professor en una escola bilingüe de Madrid, havia residit a Saragossa. Segons els investigador, abusava dels menors i ho difonia en fòrums ocults de temàtica pedòfila allotjats a la xarxa TOR. Les imatges les gravava al mateix centre educatiu. Per arribar a ell, els agents han utilitzat complexes tècniques de tractament d’imatge per identificar a les víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia