Successos

Detenen el presumpte autor de diverses cartes amenaçadores contra el president Aragonès

Es tracta d’un home de 81 anys i resident a Manresa

El sospitós tenia onze armes de foc al seu domicili, set llargues i quatre curtes

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous a Manresa (Bages) un home que havia amenaçat a través de cartes postals el president de la Generalitat, Pere Aragonès, segons ha informat la policia catalana.

Els investigadors van tenir coneixement el 22 de juny que al Palau de la Generalitat havien rebut dues cartes sospitoses adreçades a Aragonès que havien generat sospites. El remitent amenaçava amb l’ús d’armes de foc contra el president i altres càrrecs de partits del govern.

El 23 de juliol, quan la investigació ja estava en curs, es va rebre una tercera carta amb un contingut similar. En aquesta ocasió les amenaces anaven dirigides exclusivament contra Aragonès. Els tres sobres duien un mata-segells de Manresa.

La investigació ha permès determinar la identitat del presumpte autor i la seva localització. Aquest matí s’ha dut a terme la detenció del sospitós al seu domicili de Manresa. Es tracta d’un home de 81 anys i nacionalitat espanyola.

L’actuació també ha permès intervenir onze armes de foc que pertanyen a l’arrestat. En concret, s’han comissat quatre armes curtes i set llargues registrades i de les quals disposava de llicència en vigor.

L’home ha quedat en llibertat un cop s’han realitzat les oportunes diligències policials.

Se l’investiga com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb l’agreujant de motius d’antagonisme ideològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia