Successos

Crim de la infermera: dos acusats s’expliquen un any després

Consol Jacome, subordinada i amiga de la víctima, nega que incités l’assalt a casa de la podòloga

Jordi Radresa, marit de Jacome, admet que volien robar i van fracassar

A punt de complir-se un any de l’assassinat de la podòloga i infermera Carme Font Senén, trobada morta a casa seva a Girona el 26 de setembre del 2021, el jutjat número 2 de Girona va prendre declaració ahir a dos dels quatre sospitosos que estan empresonats des del desembre. Consol Jacome Calle, amiga de la víctima i subordinada seva al servei de diàlisi de la Clínica Girona, i el seu home, Jordi Radresa, van donar per primer cop la seva versió al jutjat. Ho van fer a petició del seu advocat, Sergio Noguero, que vol demanar la llibertat de Jacome, que els Mossos i el fiscal consideren que va instigar l’assalt a casa de la infermera i va aplanar l’entrada dels assaltants materials (Nicolau Morell i Eugenio Pérez) amb una cita falsa. Jacome, que només va respondre les preguntes de Noguero, va assegurar que desconeixia totalment els plans del seu home per anar a robar a casa de Font i que fins i tot desconeixia que en aquells moments a casa seva passaven un mal moment econòmic. Jacome va admetre que va enviar un missatge a Font dient-li si podia passar el seu telèfon a la seva cunyada Montserrat, germana de Radresa, que li volia enviar un pacient, però nega que es tractés d’un ardit perquè Font es confiés i agafés el fals client que a l’agenda del dia del crim apareixia com a Carles Riera. Jacome també va assegurar que el matí del dia 26, quan li van trucar de la clínica per avisar que Carme Font era morta, el seu home va quedar blanc i va marxar de casa, va tornar i va tornar a marxar i llavors ja no va tornar fins a la nit. Aquell dia, 26 de setembre, era l’aniversari del seu casament i ella li va retreure que no se n’havia recordat. Segons Jacome, no va ser fins passats uns dies que Radresa li va explicar que ell havia tingut relació amb el crim. Radresa va ratificar que Consol no sabia res del pla de l’assalt a casa de la infermera. Radresa, que diu que no coneixia Eugenio Pérez, va explicar que ell sabia que Font tenia negocis immobiliaris i que cobrava visites en efectiu, però va negar que sabés que hi havia caixes fortes a l’habitatge. Ell no va entrar a la casa perquè Carme Font l’hagués conegut i va afirmar que si hagués pensat que la cosa acabaria malament no s’hi hauria embolicat.

“La cosa no va anar bé i no van endur-se res”

Radresa assegura que es va assabentar que Font era morta quan van trucar a la seva dona des de la clínica. Llavors ell va anar a Mieres, on eren els seus còmplices, i ells li van dir que s’havien assabentat per la televisió que la infermera era morta i llavors li van explicar que “la cosa no havia anat bé” i que no havien aconseguit endur-se diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia