Successos

Presó provisional per a l’agressor de la seva exdona a Olot

El jutjat de guàrdia d’Olot va ordenar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut acusat d’apunyalar l’exdona al carrer Mulleras (el carrer Nou) d’Olot la setmana passada.

Conegut reincident

L’empresonat de manera provisional és un conegut delinqüent reincident que precisament té una ordre d’allunyament de la dona vigent fins al 2026, a causa d’unes agressions anteriors. La causa judicial està oberta per lesions greus, coaccions greus i trencament de condemna, segons l’ACN. Els fets van passar cap a les cinc de la tarda del 27 de setembre. L’agressor es va acostar a la dona, la va atacar amb un ganivet i li va causar ferides lleus al coll, l’abdomen i en un braç, davant de força testimonis. Una ambulància va traslladar la víctima a l’hospital. L’home no va ser detingut de seguida, sinó que els Mossos el van arrestar diumenge, quan intentava fugir d’un robatori frustrat en un establiment del carrer Sant Andreu de Porqueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia