Successos

Ingressa a presó el presumpte autor d’un homicidi a l’Hospitalet de Llobregat

El sospitós es va lliurar als Mossos dijous al vespre després de deixar en estat crític un altre home a cops de puny

La víctima ha mort aquest dissabte a conseqüència de les ferides

El presumpte autor de la mort d’un home a l’Hospitalet de Llobregat ha ingressat aquest dissabte a presó després de passar a disposició judicial. El sospitós es va lliurar dijous al vespre als Mossos d’Esquadra després d’haver deixat en estat crític a la víctima, que ha mort avui com a conseqüència de les ferides, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Els succés va passar dijous a la tarda en ple carrer. L’agressor es va barallar amb la víctima en ple carrer i la va deixar en estat molt crític pels nombrosos cops de puny que li va donar durant la disputa.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit a un centre hospitalari, on avui ha mort com a conseqüència de les lesions patides.

L’agressor va marxar del lloc del crim després de la baralla, però cap a les vuit de vespre del mateix dijous es va lliurar voluntàriament a la comissaria dels Mossos de l’Hospitalet de Llobregat i va quedar detingut.

L’autor dels fets ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, que n’ha decretat el seu ingrés a presó.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia