Successos

Una dona mata la seva parella a Manresa i després avisa la policia de l’homicidi

L’arrestada ha explicat als Mossos que havien tingut una forta discussió

Una dona ha matat aquest diumenge al matí la seva parella, un home de 48 anys, a Manresa, i posteriorment ha avisat els Mossos que havia comès l’homicidi després d’una forta discussió amb la víctima.

Fonts dels Mossos han explicat a Efe que la dona, de 42 anys i nacionalitat tailandesa, ha trucat cap a les set del matí alertant del succés i que el seu marit, de 48 anys, estava mort.

El succés ha tingut lloc a l’habitatge de la parella, situat al carrer Purgatori, al barri de les Escodines, a Manresa.

Fins a l’habitatge s’hi han desplaçat efectius dels Mossos i la Policia Local, que han comprovat que al domicili hi havia el cos del marit amb diverses ferides d’arma blanca al pit.

També han acudit a la casa dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els efectius de les quals han constatat la mort de l’home.

Els Mossos han detingut la dona i han obert una investigació per conèixer les circumstàncies d’aquest succés. Està previst que la presumpta autora de la mort passi aquest dilluns a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia