Successos

Mor l’excursionista rescatat a Setcases en estat crític per hipotèrmia greu

L’home estava colgat per 50 centímetres de neu i es trobava a 400 metres de l’estació de Vallter 2000

L’excursionista rescatat a Setcases en estat crític per una hipotèrmia greu després d’haver passat diverses hores al ras ha mort a l’hospital Vall d’Hebron aquest dilluns al vespre.

L’home no va tornar a casa diumenge per dinar després d’haver sortit a la muntanya al matí, i la família en va denunciar la desaparició a la tarda.

Els serveis d’emergència l’han localitzat aquest dilluns al migdia, colgat per 50 centímetres de neu a 400 metres de l’estació d’esquí de Vallter 2000. Un helicòpter medicalitzat l’ha traslladat a la Vall d’Hebron on ha mort hores després.

Les tasques de rescat han estat molt feixugues per les condicions climatològiques, ja que no hi havia gens de visibilitat i hi havia risc d’allaus.

El dispositiu de rescat ha trobat l’home colgat per 50 centímetres de neu i a 400 metres de l’estació de Vallter 2000, fet que fa pensar als Bombers que va quedar atrapat mentre es disposava a tornar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia