Successos

Els Mossos detenen un home relacionat amb l’incendi d’un local de la ronda del Guinardó deBarcelona

La policia busca un segon individu que, segons testimonis, també hauria ruixat l’immoble

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un home relacionat amb l’incendi d’un local de la ronda del Guinardó de Barcelona. Segons informa el cos policial, el detingut va actuar amb una altra persona que ja està identificada i que actualment es troba en crida i recerca. Es dona el cas que el segon individu ja va ser detingut fa un temps per agredir sexual a la dona que vivia a l’immoble i tenia vigent una ordre d’allunyament. Diversos testimonis han explicat que els dos homes portaven una garrafa d’entre cinc i vuit litres amb líquid inflamable i que haurien ruixat la porta d’accés. D’acord amb els Mossos, al local cremat hi vivia una parella i el seu fill però en el moment dels fets no es trobaven al seu interior.

El local va quedar totalment calcinat però la resta de domicilis afectats pel foc no van patir danys estructurals i tots els veïns i veïnes desallotjades van poder retornar a casa seva.

Agents dels Mossos d’Esquadra van col·laborar amb els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana per assegurar la zona. Després els agents van iniciar una investigació i van prendre declaració als testimonis dels fets i a les persones que vivien en el local que van veure des del carrer com la seva casa s’incendiava.

De les diferents gestions d’investigació, es va determinar que presumptament dues persones haurien provocat l’incendi llançant una garrafa plena d’un líquid inflamable contra el local i després calar-hi foc. Diversos testimonis van descriure els dos individus.

Paral·lelament a la investigació, els agents van tenir coneixement que diumenge passat un home acabava de ser detingut per amenaçar de mort amb un ganivet la dona que vivia en el local incendiat. Després de la detenció es va comprovar a través d’un reconeixement fotogràfic que el detingut hauria estat un dels autors de l’incendi al local, de manera que va quedar detingut també per un delicte d’incendi.

En el moment dels fets, aquesta persona anava acompanyada d’un altre individu, que els agents ja han identificat, i sobre el qual han dictat una ordre de crida, recerca i detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia