Successos

seguretat

Un noi armat entra amenaçant a la comissaria de Banyoles

Un noi de 21 anys, Mohamad, va entrar dilluns al matí a la comissaria compartida dels Mossos i la policia local de Banyoles esgrimint un ganivet de grans dimensions i amb actitud amenaçant. Tot i que no va fer cap proclama ni va proferir cap insult (només murmurava en veu baixa), en veure’l els agents van veure clar que podia resultar perillós. A fora, el noi, amb mascareta i la jaqueta posada, va estar amenaçant amb el ganivet els agents que el van rodejar, i a dins, sense mascareta ni jaqueta, va estar força estona rondant amb el ganivet a la mà. Mentrestant, els policies es van proveir d’un escut per si havien de repel·lir un atac cos a cos i també van treure la pistola Taser. Finalment, un mosso li va disparar amb la pistola elèctrica i el van deixar paralitzat i el van emmanillar i detenir. Quan el SEM el va examinar, van comprovar que tenia problemes de salut mental, li van treure les manilles i el van traslladar a l’hospital Santa Caterina, on va quedar ingressat. Els Mossos van deixar sense efecte la detenció i van traslladar al jutjat l’atestat obert per amenaces i atemptat. Els Mossos estan fent gestions per comprovar si el noi, nascut a Girona i sense antecedents coneguts aquí, té alguna reclamació o antecedents a l’estranger. Mohamad estava residint a la Gran Bretanya però, coincidint amb el cap d’any, la seva mare, que resideix a Porqueres, el va anar a buscar perquè l’havien alertat que el noi causava problemes.

Un episodi similar al de dilluns es va viure el 6 de desembre del 2018 a Banyoles. Un home armat amb un ganivet que li sortia de la màniga va provar d’accedir per la força a la seu de la policia local de Banyoles, però els tres agents que eren a l’oficina el van reduir i detenir, després que l’home, Hamid Barkani, de 45 anys, es resistís i hi forcegés. A part del ganivet de cuina de 55 cm de fulla que duia a la màniga, li van trobar una navalla en una butxaca i un punxó amagat a la zona púbica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia