Successos

L’incendi de Peralada ja afecta una superfície de 31 hectàrees

Les flames han cremat sobretot conreus però també matolls, arbrat i pastures

L’incendi de Peralada (Alt Empordà) ja afecta una superfície provisional de 31 hectàrees, segons els Agents Rurals. La majoria (27) al terme de Peralada on s’ha originat, però també en menor mesura als de Figueres i Cabanes. Les flames han cremat, sobretot zones de conreu però també matolls, arbrat i pastures. Els Bombers l’han tornat a donar per estabilitzat aquest migdia però han remarcat que les properes hores seran crucials, tenint en compte que no està previst que la tramuntana remeti almenys fins demà.

El foc s’ha declarat de matinada i no ha afectat cap edificació, però sí un paller, un femer i una pila de fustes situades al costat d’un mas. I ha obligat a evacuar un veí d’un dels masos de la zona, amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum.

La principal afectació, ha admès el cap de la Regió d’Emergències, ha estat a la mobilitat. Perquè ha calgut tallar la carretera N-260 entre Figueres i Vilajuïga –on ja s’ha habilitat un pas per a vehicles- i també la circulació de trens fins a Portbou, que Adif està suplint amb un servei per carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia